DTF

dtf

🌟 Print DTF – Calitate și Versatilitate la Îndemână

Tehnologia de print DTF, sau Direct to Film, reprezintă o inovație remarcabilă în industria de print digital. Această metodă oferă o alternativă flexibilă și de înaltă calitate pentru personalizarea textilelor și a altor suprafețe, oferind rezultate impresionante.

Print-ul transferat pe textile are culori vii, este rezistent la contactul cu substanţele chimice din compoziţia detergenţilor, este foarte elastic, rezistent la acţiuni mecanice (zgâriere, rupere) şi poate fi spălat de zeci de ori fără a se deteriora.

👕 Personalizare Fără Limite pentru Textile Prin intermediul tehnologiei DTF, este posibil să personalizați tricouri, hanorace, tricouri polo și alte articole textile cu o libertate creativă fără precedent. Fie că doriți să imprimați un design complex, culori vibrante sau detalii fine, tehnologia DTF vă permite să transferați cu ușurință imagini de înaltă calitate pe textile.

🎨 Rezultate Vizuale Uimitoare Foliile DTF oferă o paletă bogată de culori și o acuratețe remarcabilă a detaliilor, permițând imprimarea de imagini fotografice, ilustrații sau logo-uri cu o calitate vizuală superioară. Prin utilizarea echipamentului specializat, culorile strălucesc și rezistă la spălare, asigurând durabilitatea pe termen lung a printurilor.

💡 Flexibilitate în Design și Personalizare Tehnologia DTF oferă o flexibilitate excepțională în ceea ce privește designul și personalizarea. Cu capacitatea de a imprima pe o varietate de materiale, inclusiv poliester, bumbac și amestecuri de textile, DTF vă permite să explorați idei inovatoare și să creați produse personalizate adaptate cerințelor clienților.

🌐 Compatibilitate Cu Diverse Formate de Fișiere O altă caracteristică avantajoasă a tehnologiei DTF este compatibilitatea sa cu diverse formate de fișiere, permițând utilizatorilor să convertească și să imprime imagini de la o gamă largă de surse digitale.

👍 Experiența DTF la Îndemâna Dvs. Cu echipamentul și experiența noastră specializată în tehnologia DTF, vă punem la dispoziție o soluție completă pentru personalizarea textilelor. De la crearea designului până la livrarea produselor finite, suntem aici pentru a transforma viziunile dvs. în realitate.

Descoperiți calitatea și versatilitatea tehnologiei DTF pentru a aduce o notă inovatoare și atrăgătoare în proiectele dvs. de personalizare! Contactați-ne astăzi pentru a discuta cum tehnologia DTF poate îmbunătăți afacerea sau evenimentul dvs.

PROCESUL DE TRANSFER

Procesul de transfer pe textile al printului se efectuează la 130 de grade Celsius timp de 15 secunde, iar folia se îndepărtează când materialul este COMPLET RECE. Pentru o rezistență sporită, se recomandă acoperirea printului cu o foaie siliconică sau hârtie de copt, urmată de o presare suplimentară de 10 secunde. Această etapă adițională contribuie la consolidarea și durabilitatea rezultatului final.

Printăm DTF pe folie A4 cu o atenție deosebită la detalii. Marginile standard includ 1.5 cm în stânga și dreapta, 8 mm sus și jos. Fișierele în format PNG, PSD, fără fundal alb unde nu e necesar de alb in print, imprimanta avand si cerneala alba printeaza si tot ce e alb in design, pentru rezultate perfecte la dimensiunea maximă de design de 180 x 280 mm

Rezolutia printului este de 1440 x 1440

Preturile:


Sub 10 bucati: 18 Lei/print + 10 lei*

Intr-e 10-15 bucati: 18 Lei/print

Peste 15 bucati 16 Lei/print

*Suma de 10 lei se justifică prin faptul că imprimanta DTF utilizează o cantitate semnificativă de cerneală la pornire și efectuează o curățare extensivă la oprire, spălând întreaga cantitate de cerneală din capul de printare. De asemenea, se include costul încălzirii inițiale a cuptorului, care consumă energie electrică, dar în această etapă încă nu se pot introduce printurile pentru coacere