DTF

dtf

­čîč Print DTF – Calitate ╚Öi Versatilitate la ├Ändem├ón─â

Tehnologia de print DTF, sau Direct to Film, reprezint─â o inova╚Ťie remarcabil─â ├«n industria de print digital. Aceast─â metod─â ofer─â o alternativ─â flexibil─â ╚Öi de ├«nalt─â calitate pentru personalizarea textilelor ╚Öi a altor suprafe╚Ťe, oferind rezultate impresionante.

Print-ul transferat pe textile are culori vii, este rezistent la contactul cu substan┼úele chimice din compozi┼úia detergen┼úilor, este foarte elastic, rezistent la ac┼úiuni mecanice (zg├óriere, rupere) ┼či poate fi sp─âlat de zeci de ori f─âr─â a se deteriora.

­čĹĽ Personalizare F─âr─â Limite pentru Textile Prin intermediul tehnologiei DTF, este posibil s─â personaliza╚Ťi tricouri, hanorace, tricouri polo ╚Öi alte articole textile cu o libertate creativ─â f─âr─â precedent. Fie c─â dori╚Ťi s─â imprima╚Ťi un design complex, culori vibrante sau detalii fine, tehnologia DTF v─â permite s─â transfera╚Ťi cu u╚Öurin╚Ť─â imagini de ├«nalt─â calitate pe textile.

­čÄĘ Rezultate Vizuale Uimitoare Foliile DTF ofer─â o palet─â bogat─â de culori ╚Öi o acurate╚Ťe remarcabil─â a detaliilor, permi╚Ť├ónd imprimarea de imagini fotografice, ilustra╚Ťii sau logo-uri cu o calitate vizual─â superioar─â. Prin utilizarea echipamentului specializat, culorile str─âlucesc ╚Öi rezist─â la sp─âlare, asigur├ónd durabilitatea pe termen lung a printurilor.

­čĺí Flexibilitate ├«n Design ╚Öi Personalizare Tehnologia DTF ofer─â o flexibilitate excep╚Ťional─â ├«n ceea ce prive╚Öte designul ╚Öi personalizarea. Cu capacitatea de a imprima pe o varietate de materiale, inclusiv poliester, bumbac ╚Öi amestecuri de textile, DTF v─â permite s─â explora╚Ťi idei inovatoare ╚Öi s─â crea╚Ťi produse personalizate adaptate cerin╚Ťelor clien╚Ťilor.

­čîÉ Compatibilitate Cu Diverse Formate de Fi╚Öiere O alt─â caracteristic─â avantajoas─â a tehnologiei DTF este compatibilitatea sa cu diverse formate de fi╚Öiere, permi╚Ť├ónd utilizatorilor s─â converteasc─â ╚Öi s─â imprime imagini de la o gam─â larg─â de surse digitale.

­čĹŹ Experien╚Ťa DTF la ├Ändem├óna Dvs. Cu echipamentul ╚Öi experien╚Ťa noastr─â specializat─â ├«n tehnologia DTF, v─â punem la dispozi╚Ťie o solu╚Ťie complet─â pentru personalizarea textilelor. De la crearea designului p├ón─â la livrarea produselor finite, suntem aici pentru a transforma viziunile dvs. ├«n realitate.

Descoperi╚Ťi calitatea ╚Öi versatilitatea tehnologiei DTF pentru a aduce o not─â inovatoare ╚Öi atr─âg─âtoare ├«n proiectele dvs. de personalizare! Contacta╚Ťi-ne ast─âzi pentru a discuta cum tehnologia DTF poate ├«mbun─ât─â╚Ťi afacerea sau evenimentul dvs.

PROCESUL DE TRANSFER

Procesul de transfer pe textile al printului se efectueaz─â la 130 de grade Celsius timp de 15 secunde, iar folia se ├«ndep─ârteaz─â c├ónd materialul este COMPLET RECE. Pentru o rezisten╚Ť─â sporit─â, se recomand─â acoperirea printului cu o foaie siliconic─â sau h├órtie de copt, urmat─â de o presare suplimentar─â de 10 secunde. Aceast─â etap─â adi╚Ťional─â contribuie la consolidarea ╚Öi durabilitatea rezultatului final.

Print─âm DTF pe folie A4 cu o aten╚Ťie deosebit─â la detalii. Marginile standard includ 1.5 cm ├«n st├ónga ╚Öi dreapta, 8 mm sus ╚Öi jos. Fi╚Öierele ├«n format PNG, PSD, f─âr─â fundal alb unde nu e necesar de alb in print, imprimanta avand si cerneala alba printeaza si tot ce e alb in design, pentru rezultate perfecte la dimensiunea maxim─â de design de 180 x 280 mm

Rezolutia printului este de 1440 x 1440

Preturile:


Sub 10 bucati: 18 Lei/print + 10 lei*

Intr-e 10-15 bucati: 18 Lei/print

Peste 15 bucati 16 Lei/print

*Suma de 10 lei se justific─â prin faptul c─â imprimanta DTF utilizeaz─â o cantitate semnificativ─â de cerneal─â la pornire ╚Öi efectueaz─â o cur─â╚Ťare extensiv─â la oprire, sp─âl├ónd ├«ntreaga cantitate de cerneal─â din capul de printare. De asemenea, se include costul ├«nc─âlzirii ini╚Ťiale a cuptorului, care consum─â energie electric─â, dar ├«n aceast─â etap─â ├«nc─â nu se pot introduce printurile pentru coacere