Pagini web

De ce am nevoie de un site web?

Internetul a devenit o parte integranta a vietii de zi cu zi. Milioane de oameni acceseaza zilnic situri din intreaga lume in cautare de noi si noi informatii care sa le satisfaca necesitatile. Un site web poate oferi companiei dumneavoastra o identitate prin care sa va evidentiati pe aceasta vasta piata de desfacere reprezentata de Internet. Avantajele oferite de un site web:

  • Oferiti un plus de credibilitate afacerii dvs. Un site web ofera clientilor siguranta ca apeleaza la serviciile unei companii serioase.
  • Atrageti sute si chiar mii de potentiali clienti din intreaga lume. Afacerea dumneavoastra poate fi recunoscuta pe plan international prin intermediul internetului, lucru foarte greu de realizat fara publicitatea imensa pe care acesta v-o ofera.
  • Va puteti prezenta produsele si ofertele foarte usor, 24h/zi, 7 zile/saptamana, 365 zile/an la costuri foarte reduse comparativ cu alte forme de publicitate.
  • Dati clientilor dumneavoastra posibilitatea feedbackului! Succesul unei afaceri consta si intr-o relatie deschisa cu potentialii clienti. Prin intermediul unui site web professional, puteti primi opiniile si cerintele clientilor in timp real, le puteti pune la dispozitie materiale auxiliare care sa ii informeze asupra profilului companiei dumneavoastra, asupra produselor si serviciilor.
  • Fiti mereu cu un pas inaintea concurentei! Imaginea dumneavoastra virtuala va ajuta nu numai sa va atrageti cat mai multi clienti ci si sa va garantati fidelitatea lor. Demonstrati-le ca produsele si serviciile oferite de dumneavoastra sunt diferite de cele ale concurentei tocmai printr-o prezentare excelenta care sa ii faca sa revina cu placere pe situl dumneavostra.

Intr-o lume a comunicatiei, ce alt mod mai eficient de a comunica mesajul companiei dvs in intreaga lume decat printr-un site web exista?

 

Voi putea vedea pagina web inainte de a fi publica?

Da, vei putea vizualiza pagina web permanent, pe parcursul dezvoltarii ei, prin intermediul contului pe care vi-l vom pune la dispozitie pe serverul nostru web. De fiecare data cand vom face o modificare importanta la situl dumneavoastra vom actualiza pagina astfel incat veti fi mereu la curent cu evolutia proiectului.

In plus, veti putea face observatii sau raporta erori prin intermediul sistemului pus la dispozitie pe contul dumneavoastra, iar acestea vor fi luate in consideratie in cel mai scurt timp.

 

Cat costa un site web?

Pretul unui site web poate varia forte mult in functie de solutia aleasa. Complexitatea proiectului, timpul in care se asteapta finalizarea lui, cantitatea de resurse pe care ni le puneti la dispozitie sunt doar cativa din factorii care pot influenta pretul unui site web.