Telefoane/Tablete

Va oferim solutii complete de service, cu piese GSM originale

-Intervenim pentru orice problema, Service GSM pentru orice model, reparatii hardware pe placa de baza, schimbare componente BGA, conectori, baterie, conectori USB incarcare, reparam  probleme de semnal, incarcare, wifi, senzor proximitate, piese GSM si accesorii originale.

-Cazurile in care trebuie sa apelati la noi sunt: cand telefonul GSM pe care-l detineti: nu suna, microfonul nu functioneaza, semnalul este oscilant sau inexistent, daca telefonul GSM pe care-l detineti, a suferit socuri mecanice, contact cu lichid sau daca geamul de protectie, touchscreen-ul, display-ul sau carcasa sunt sparte sau deteriorate.

Service Apple iPhone: Reparatii pentru orice model Apple, inlocuim la cele mai bune preturi, ansamblul touchscreen-display pentru iPhone 5, iPhone 4S, 4, 3G, 3GS, iPod, iPad, schimbam capacul spate pentru orice model Apple, inlocuire componente, folie incarcare, folie butoane power, volum, reparam probleme de semnal, probleme sofware, jailbreak, instalare aplicatii. Piesele folosite sunt de cea mai buna calitate, toate interventiile benefician de garantia aferenta.

 

Service Tablete:

Bullet-07 Pentru tablete la care nu se poate face resoftare
Bullet-08 Reparaţii mufe de alimentare, USB, HDMI, audio etc.
Bullet-09 Intervenţii pe placa de baza, reballing, reprogramare microcontrollere
Bullet-10 Înlcouire touchscreen
Bullet-11 Înlocuire acumulatori
Bullet-12 Alte intervenţii